SzolgáltatásainkÁgyi poloska-, darázs-, csótány-, hangya-, bolhairtás.

Megfelelő jogszabályok rendelkeznek az egészségügyi szempontból káros rovarok és rágcsálók elleni védekezésről.

Preventív jelleggel kötelező, ahol a folyó munkák, és az épület használatának jellege miatt fokozott mértékben fennáll a kártevők megtelepedése.

Ide tartoznak az idegenforgalmi szolgáltatással foglalkozó cégek – szállodák, éttermek, kempingek –, egyéb tömegszállások, közétkeztetési helyek, élelmiszerellátó helyek.

A kártevők szerepe nem csak egészségügyi szempontból jelentős, hanem az általuk okozott tetemes gazdasági kártétel miatt is. Az ellenük való védekezésben nem csak az irtásuk jól felfogott érdek, hanem a megelőzés (prevenció), és az irtás során elért eredmény folyamatos fenntartása.

Ennek a feladatnak az elvégzéséhez nyújtanak segítséget jól képzett szakembereink, akiknek a hosszú évek alatt szerzett tapasztalata biztosíték a hatékony szakszerű munkavégzésre, a megfelelő technológia kiválasztására és alkalmazására. Hogy a folyamatos kihívásoknak (ISO, HACCP) még jobban meg tudjunk felelni, tagjai vagyunk a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK), továbbá a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének (MEGE). Így a megfelelő szakmai fórumokon és a szövetség által, folyamatosan tájékozódunk az újabb anyagokról, technikákról a kártevőirtás területén.

Szolgáltatásunkat megfelelő garanciavállalással végezzük, hogy lehetőleg minél elégedettebbek legyenek ügyfeleink. Ezen feltételt a vállalási áralkunál, személyes megbeszélés során rögzítjük. Viszont épületen belüli kártevőirtásnál, ha évi három illetve négy alkalommal végezzük a kezeléseket, garanciavállalásunk kiterjed a teljes tárgyévre.

Munkavégzés


Szolgáltatásunkat megfelelő garanciavállalás mellett végezzük, hogy lehetőleg minél elégedettebbek legyenek ügyfeleink. Ezt a feltételt a vállalási áralkunál, személyes megbeszélés során rögzítjük.

Épületen belüli kártevőirtás esetén, ha a kezeléseket évi három illetve négy alkalommal végezzük, garanciavállalásunk a teljes tárgyévre kiterjed.

Főleg a vendéglátás területén végezzük a munkánkat, az ügyfél igényei szerint, rugalmasan, előre megbeszélt időpontban. Garanciális, sürgősségi ügyintézés akár egy-két napon belüli kiszállást is jelenthet.

Folyamatos kapcsolattartást biztosítunk partnereink felé.

Helyszíni bejárás és személyes megbeszélés alapján tesszük meg ajánlatunkat évi két alkalommal történő rovar és rágcsálóirtásra az alábbi területeken: épületen belüli rovar és egérirtást Polgármesteri Hivatal a Művelődési házzal, Általános Iskola, Napköziotthonos Óvoda, Orvosi Rendelők, Gyógyszertár.

Külső területen végzendő patkánymentesítés és mentesség fenntartás a csatornarendszerben valamint a felszínen az erősen frekventált helyeken (pl. piac-, konyhakörnyéke)

Fentieken kívül még egyéb, a kártevőmentesítés fogalomkörébe tartozó feladatokat, melyeket komplex módon, de egyenként is a megelőzéstől a mentesítésen keresztül az utókezelésig a kártevőirtás minden munkafázisát elvégezzük.

Folyamatos, ismétlődő munka esetén jelentős árengedményeket tudunk adni, mely személyes megbeszélés során kerül tisztázásra.

Technológiánk:
- permetezéssel tartós méregmező képzés rovarirtáshoz
- konyhán és más a HACCP rendszerben működő területeken csótányirtó gél és mérgezett csalétekkel feltöltött etetőládák telepítése egérirtáshoz
- csatornarendszerben paraffinos etetőkockák kihelyezése, melynek során festékes jelzést alkalmazunk a csatorna fedlapokon. Felszínen etetőládák telepítése történik

A munkavégzés során figyelmeztető táblák kihelyezésével híjuk fel a lakosság figyelmét az irtószer kihelyezésére és annak veszélyességére.

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szerint végzi munkáját az egészségügyi kártevőirtás területén, melyet a CERT-PLUS QUALITY Üzletviteli Tanácsadó és Minőségügyi Rendszereket Tanúsító Kft. tanúsított.

Tanúsító okirat száma: CP-1701A.